Onze werkwijze? Kleine stappen, sneller thuis

Wij houden niet van standaard, én niet van dikke plannen en weinig actie. Wij willen vooruit, samen met jou en je team. Draagvlak creëren en stappen maken. Van een 4 naar een 6, vervolgens naar een 7 en als het nodig is zelfs naar een 9. Kleine stappen, sneller thuis én dus meer momenten om vooruitgang te vieren. Goed voor de team spirit en het eindresultaat!

Daarom werken wij heel Lean en zetten wij de juiste Sparke & Keaners aan tafel. Zo is er altijd een managing consultants van de partij om op executive niveau mee te denken, verantwoordelijkheid te nemen, keuzes te maken en vanuit zijn expertise te zorgen voor effectief succes.

Benieuwd welke expertises onze Sparke & Keaners (kunnen) inzetten om van jouw vraagstuk een succes te maken? Klik op één van de buttons om meer te weten te komen.

expertise-strategy-consulting.jpg

Strategy Consulting

Voor de bestuurders die een gedragen en uitvoerbare strategie willen. Een plan dat energie geeft en tot resultaten leidt.

Wat we doen

Wij voegen een frisse blik en procesdiscipline toe aan de kennis, kunde en "drive" die al in jouw organisatie zit. Samen komen we tot de perfecte strategische inzichten en opties. En bovendien het inzicht in de eerste stappen die gezet moeten worden om het ook echt van de grond te krijgen.

expertise-finance-control.jpg

Finance & Control

Voor CFO's, financieel management en professionals die extra kennis en capaciteit op HBO, WO en WO+ niveau zoeken.

Wat we doen

Wij ondersteunen finance & control afdelingen van zowel profit als not for profit organisaties met vraagstukken op het gebied van capaciteit en kennis. En daarbij gaan we voor de lange termijn, als een echte bondgenoot. Net zoals accountants, fiscalisten en bankiers dat ook doen. Zodat we elkaar goed leren kennen en onze oplossingen steeds doortreffender en blijvend zijn.

expertise-project-program-management.jpg

Project & Program managment

Voor besturen, managementteams en professionals die een cultuur van teamgeest, daadkracht, besluitvaardigheid en resultaatgerichtheid willen creëren. Waar al het goede van Covey, Lean & Agile samen komt om executie kracht toe te voegen aan jou, je project of je organisatie.

Wat we doen

De strategische plannen en juiste inzichten zijn er al; tijd voor actie! En toch blijkt dat vaak heel lastig te zijn. Hoe krijg je een goed plan geïmplementeerd en iedereen enthousiast? Precies dat is waar onze energie zit.

expertise-digital-transformation.jpg

Digital Transformation

Voor de CIO, CTO en CDO die grip wil houden op IT governance en beheersbaarheid in een tijdperk van digitale transformatie. Maar dan beheersbaar omdat we focussen op een flexibele en schaalbare datastrategie - en governance. Van (her)structureren en harmoniseren van data, processen en applicatie tot het managen van een ERP of BI project.

Wat we doen

Veel bedrijfsprocessen zijn al heel digitaal en dat neemt alleen maar toe door de snelle ontwikkelingen en grotere toegankelijkheid. Hoe pak je dit aan?

Altijd het juiste aanspreekpunt

Onze managing consultants zijn stuk voor stuk échte vakprofessionals die met lef ieder vraagstuk eigen maken. Desalniettemin hebben ze ook ieder hun eigen kracht. Dus ben jij op zoek naar meer informatie over een specifieke expertise? Kijk dan hieronder welke Sparke & Keaner je direct kunt mailen of bellen met al je vragen.

vierkant-bl-bart-k.jpg

Bart Kemp

Expertise:
Strategy Consulting
& Digital Transformation


b.kemp@sparkeandkeane.nl

vierkant-bl-dennis-l.jpg

Dennis Leenheers

Expertise:
Finance & Controld.leenheers@sparkeandkeane.nl

vierkant-gr-guy-v[80].jpg

Guy Vroemen

Expertise:
Project & Programma Management

g.vroemen@sparkeandkeane.nl

vierkant-gr-jelle-d[91].jpg

Jelle Diks

Expertise:
Digital Transformation


j.diks@sparkeandkeane.nl

vierkant-gr-jill-b.jpg

Jill Barten

Expertise:
Finance & Control


j.barten@sparkeandkeane.nl

vierkant-ro-ralph-t.jpg

Ralph Thissen

Expertise:
Project & Programma Management

Finance & Control

r.thissen@sparkeandkeane.nl

vierkant-bl-roel-n.jpg

Roel Narinx

Expertise:
Strategy Consulting

Finance & Control

r.narinx@sparkeandkeane.nl

vierkant-bl-bram-e.jpg

Bram Ewalts

Expertise:
Digital Transformation

Finance & Control

b.ewalts@sparkeandkeane.nl

Onze expertises in de praktijk brengen

Dat is wat wij graag doen en waar we goed in zijn. Benieuwd hoe dat bij verschillende van onze klanten tot succes heeft geleid? Klik op één van de cases hieronder en laat je verrassen.

Altijd op de hoogte blijven?

Dat kan. Schrijf je hieronder direct in voor de nieuwsbrief en ontvang relevante updates over recente projecten, nieuwe Sparke & Keaners of events die je niet mag missen!

Leuk dat je op de hoogte wil blijven van Sparke & Keane! Binnenkort ontvang je onze nieuwsbrief in je inbox met de laatste updates.