lr_sk_community_lila_207_v2.jpg

Dan weet jij als geen ander hoe verslavend dat kan zijn.

Want lef kan je ver brengen, en daar houden wij van. Voorspelbaarheid is saai, slagkracht door durf en actie, dat is nou eenmaal veel leuker en laten we eerlijk zijn: vaak ook een stuk doeltreffender. Daarom zijn wij ook ‘not your average type of company’. Maar, we zijn wel good company!

Vertragen. Stabiliseren. Versnellen!

Dat zijn de 3 stappen die we volgen als het gaat om projecten bij klanten, maar ook voor het boosten van jouw carrière. We starten met vertragen: we bekijken samen waar je nu staat en wat jouw persoonlijke 'reason to action' is. Kortom, waar kom je vandaan, wil je naar toe en word je blij van? Daarna is het tijd om te stabiliseren: meteen gaan rennen zonder plan is niet efficiënt, dus durf stil te staan. Zo kun je bewust bepalen wat je nodig hebt om te slagen.

Heb je dat duidelijk, dan is versnellen een makkie en tegelijkertijd doodeng. Want nu ga jij jouw dromen waarmaken, en met lef de kansen passen die bij jouw doelen passen. En nee, je hoeft dit niet alleen te doen. Jouw persoonlijke Sparke & Keane mentor staat 24/7 voor, naast en achter je.

Every step of the way.

lr_sk_community_paars_349.jpg

De perfecte functie die bij jou past

Soms weet je al goed waar je naar toe wil in je carrière en heb je een duidelijke stip op de horizon. Soms ook niet, en liggen de opties nog open. In beide gevallen helpen we je graag om het beste uit jezelf en jouw carrière te halen. Daarom bieden we bij Sparke & Keane kansen op elk niveau: van starter tot executive. Benieuwd wat het beste bij jou past? Klik op onderstaande buttons om meer te weten te komen over een specifieke functie binnen Sparke & Keane.

Ontdek openstaande vacatures

Al helemaal enthousiast en benieuwd of er een vacature open staat waar jij intens blij van wordt? Hieronder vind je de laatste 2 vacatures. Wil je ze allemaal zien? Klik dan op de button om naar het volledige overzicht te gaan!

Functie Bedrijf Locatie Salaris indicatie
Werkstudent
Sparke & Keane een van de 3 Sparke & Keane kantoren 35K
Consultant
Sparke & Keane een van de 3 Sparke & Keane kantoren 45-85K
Senior Consultant
Sparke & Keane een van de 3 Sparke & Keane kantoren 74-107K
Principal Consultants
Sparke & Keane een van de 3 Sparke & Keane kantoren 98-130K
Managing Consultant
Sparke & Keane een van de 3 Sparke & Keane kantoren 98-130K
sparke-_-keane_batman_element.webp

Het Sparkelab: een interne speeltuin aan mogelijkheden

Op je bek gaan, opstaan en successen boeken. Dat kan alleen maar als je je wildste ideeën kunt uittesten, aanpassen maar ook laten falen. Want daar leer je van. Daarom besteden Sparke & Keaners zo'n 8% van hun werktijd aan pionieren en leren in het inhouse SparkeLab. Een soort 'uitvinderscollectief' voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Want wat je zelf uitzoekt, snap je beter. En dat kun je meteen gebruiken bij onze klanten. Die worden namelijk heel blij met jouw innovatieve aanpak in Power Bl, process mining, UiPath of hoe jij voor draagvlak en resultaten zorgt door jouw Lean aanpak.

Nog wat laatste 'Nice to Works'

Werken op de manier die bij jou past
Remote werken, daar zijn we groot voorstander van. En veel klanten zijn daar ook van overtuigd. Dus op de meeste dagen kun je zelf kiezen wat het beste past: bij de klant, thuis of bij ons. Kies je voor het laatste? Dan kan dat op de mooiste plek van Eindhoven bij Melt op Strijp-T, in ons kantoor in Maastricht dat uitkijkt op de Sint Pieter of in het industriële walhalla in Nijmegen. Meer weten?

Sparkeborrels & weekenden!
En dan zijn er nog de spontane vrijdagmiddagborrels op ons dakterras of in het restaurant. Uiteraard kunnen ook de legendarische jaarlijkse Sparke & Keane weekends met edities in Valencia (2021), Madrid (2022) en Malaga (2023) niet ontbreken. Samen is nou eenmaal leuker.

Een kijkje achter de schermen:
events waar je bij wil zijn!

Ben je altijd in voor het leren over de nieuwste innovaties, of het opdoen van nieuwe skills om je carrière een boost te geven? Herkenbaar. Wij ook. Daarom organiseren wij regelmatig verschillende soorten events die jou als professional verder helpen.

event-fotos-01.jpg
event-fotos-02.jpg
event-fotos-03.jpg

Jouw contactpersoon bij Sparke & Keane

Op zoek naar de vrouw die alles weet (als het aankomt op het werken bij Sparke & Keane)? Dan moet je Fatima hebben. Zij kan jou meer vertellen over hoe het proces verloopt, in contact brengen met andere Sparke & Keaners die een functie vervullen waar jij van droomt, of met je brainen over waar jij nu echt blij van wordt. Het enige wat je hoeft te doen is haar een berichtje te sturen. Dus waar wacht je nog op?

vierkant-ro-fatima-r.jpg

Fatima Rebbah

Brand & Talent Manager

f.rebbah@sparkeandkeane.nl

06 83 90 02 13

Geïnteresseerd in het laatste Sparke-nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Leuk dat je op de hoogte wil blijven van Sparke & Keane! Binnenkort ontvang je onze nieuwsbrief in je inbox met de laatste updates.